Brunei lagi

Macam takde tempat lain nak pergi kan tapi kalau dah keluarga di sana, kena la rajin bawa nenek pergi. Karang dia dah tak larat nak jalan, susah la.

Happy this time dapat spend extra time dengan Dahlia and Lutfir, last time pegi sibuk bawa orang ke sana sini.

IMG_1704

IMG_1711

IMG_1764

IMG_1863

 

BTW, walaupun berada dalam economic turmoil, Brunei dah ade starbucks sekarang, bertambahlah koleksi mug aku.

2014-04-26 10.39.25

Leave a Reply

"Life is like a camera. Focus only on what is important and you will capture it perfectly."